back

Дитячі малюнки для українських вояків

13-01-2015 | 11:58

У новорічні свята і дітям, і дорослим хочеться вірити у справжні дива. Хочеться робити один одному приємності і подарунки, вітати і бажати всього найкращого у Новому році.

Наші діти і онуки надсилають українським бійцям листи, свої, можливо й недосконалі, але такі щирі малюнки. Здається, що це потрібно лише дітям, але ж ні. Ці малюночки зігрівають вояків, вони прикрашають ними намети і бліндажі, навіть бойові машини; розбирають між собою і везуть додому. А ще вони з подякою телефонують малим, якщо ті залишили свої номери.

Хлопці, з якими кореспонденти обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-центр» зустрілися на передовій, сміються: чомусь дівчата малюють частіше котиків. Ні собачок, або зайчиків, а саме котів. Хлопці малюють танки, гармати, пістолети… Надсилають і передають в АТО ще й обереги. Бійці їх зберігають і вірять, що дитяче тепло збереже їх. І діти підтримують українських вояків.

В Україні немає жодного покоління, яке б не знало, що таке війна. Та на зворушливих малюнках діти зображують мир і мирне життя, яке неодмінно настане.



Чернігівська обласна
державна телерадіокомпанія
«Сівер-центр»