back

Чернігівщина взяла участь в обговоренні проекту Стратегічного оборонного бюлетеня України

12-02-2015 | 16:07

Проект Стратегічного оборонного бюлетеня України обговорювали сьогодні у рамках експертних зустрічей, ініційованих Кабміном. У ньому взяли участь представники Міністерства оборони, громадськості, а також фахівці та засоби масової інформації п’яти регіонів України.

Чернігівщину представляли заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом Вадим Лільчицький, представник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Віктор Ануфрієв та представники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації та громадськості.

П’ять регіонів, у тому числі Чернігівщина, мали змогу надати власні пропозиції щодо формування Стратегічного бюлетеня у режимі онлайн. Учасники обговорення рекомендували у документі чіткіше визначити план подальших дій, залежно від розвитку ситуації на сході країни. Також було акцентовано і на необхідності удосконалення військової освіти та діяльності медичних реабілітаційних центрів. Окрема увага зосереджувалася на питанні інформаційної безпеки та реформуванні структури Збройних Сил України.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації