back

На Чернігівщині зареєстровано принципово нову організацію – Агенцію регіонального розвитку

04-05-2017 17:45

Учора, 3 травня, до Єдиного державного реєстру було внесено дані про проведення державної реєстрації юридичної особи – Агенції регіонального розвитку Чернігівської області (АРР Чернігівської області). Таким чином де-юре утворено нову неприбуткову небюджетну установу, яка допомагатиме місцевій владі втілювати державну регіональну політику та регіональну стратегію розвитку.

Відповідно до положення, агенція працюватиме як офіс із надання консультацій із підготовки й реалізації програм і проектів регіонального розвитку та має на меті сприяння підвищенню інвестиційної привабливості регіону.

На переконання урядовців, якими було створено типове положення для таких організацій по всій країні, робота агенції сприятиме посиленню інституційної спроможності регіону з досягнення цілей їх розвитку. Агенція має стати осередком співпраці між державним, приватним і громадським секторами, зокрема, тому, що її співзасновниками є як державні, так і неурядові організації: громадська організація «Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області», Чернігівська обласна державна адміністрація, Чернігівська обласна рада, Чернігівська регіональна торгово-промислова палата і Чернігівський національний технологічний університет.


На фото: голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч підписує установчі документи у Чернігівському ЦНАПі.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода