back

Оголошення щодо розробки проєкту Стратегії розвитку туризму в Чернігівській області

26-04-2021 | 14:58

З метою формування на території Чернігівської області  конкурентоспроможного туристичного продукту, здатного максимально задовольнити туристичні потреби мешканців області та її гостей, підтримання внутрішнього та в’їзного туризму в області, що сприятиме забезпеченню сталого розвитку сфери туризму у Чернігівській області, перетворенню її у конкурентоспроможну галузь, одну із бюджетоутворюючих складових соціально-економічного розвитку області, Чернігівська обласна державна адміністрація ініціює розроблення Стратегії розвитку туризму в Чернігівській області (далі – Стратегія).

Для належного розроблення проєкту Стратегії з урахуванням інтересів усіх зацікавлених відомств, органів місцевого самоврядування та представників туристичного бізнесу оголошується формування робочої групи, метою та задачами якої є:

  • дослідження та аналіз потреб та можливостей туристичної галузі регіону;
  • аналіз слабких та сильних сторін туристичної галузі області (SWОT-аналіз);
  • визначення стратегічно пріоритетних видів туризму для регіону та інтересів основних стейкхолдерів;
  • визначення стратегічних цілей розвитку туризму на Чернігівщині: формування туристичних продуктів, розвиток туристичної інфраструктури, поліпшення якості туристичних послуг.

Запрошуємо всіх небайдужих до участі в робочій групі!!!

Тим, хто бажає долучитися до робочої групи з розробки Стратегії, потрібно надіслати пропозиції та письмову заяву довільної форми на ім'я в.о. директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації – Замай Л.М.

Заява повинна містити відомості про заявника: прізвище, ім'я, по батькові, посаду, сферу діяльності, електронну адресу, згоду на обробку персональних даних на отримання листів та запрошень на електронну адресу.

Пропозиції та заяви приймаються протягом 14 днів з дати публікації оголошення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 676-562, е-пошта: [email protected]

Контактна особа: Мойсейчук Ілона Іванівна, головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної роботи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.