back

07-05-2021 | 10:10

Заходи до Дня пам’яті та примирення й з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 травня, субота

09:00відбудеться покладання квітів до Меморіалу жертвам нацизму з нагоди Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участі керівництва області й міста, членів громадських ветеранських організацій та громадськості.

Місце проведення: Меморіал жертвам нацизму (колишнє урочище Подусівка).

 

10:00 відбудеться покладання квітів до Братської могили з нагоди Дня пам’яті та примирення за участі керівництва області й міста, членів громадських ветеранських організацій та громадськості міста.

Місце проведення: сквер ім. М. М. Попудренка (Братська могила, меморіальна стела загиблим учасникам АТО/ООС і Героям Небесної Сотні).

 

9 травня, неділя

10:00 відбудеться покладання квітів до Вічного Вогню на Меморіалі Слави з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участі керівництва області й міста, членів громадських ветеранських організацій та громадськості міста..

Місце проведення: Меморіал Слави (верхній майданчик).

 

До участі у заходах запрошуються представники засобів масової інформації. 

Увага! У зв’язку із епідеміологічною ситуацією прохання дотримуватися соціальної дистанції, правил особистої гігієни та використовувати захисні маски у громадських місцях.

 

ГО Активне Суспільство України