back

Можеш допомогти – допоможи, потребуєш допомоги – скажи: в обласному центрі презентували волонтерський проєкт «Єдина Платформа»

11-04-2024 | 16:58

Це сайт, де кожен, хто потребує допомоги, може висунути свій запит і отримати підтримку від благодійних фондів, волонтерів або підприємств. І навпаки, якщо є можливість допомогти, то на платформі можна повідомити про це або відгукнутися на вже опубліковані запити від осіб, які потребують допомоги.

«Єдина Платформа має на меті об’єднати можливості волонтерів, бізнесу, благодійних фондів та влади, – розповідає ініціатор проєкту Олександр Маркін, волонтер та громадський діяч. – Щоб їм було зручніше реалізовувати проєкти, а різноманітні волонтерські організації, донори та постраждалі люди змогли швидше знаходити одне одного».

Допоміг реалізувати проєкт Олександр Якубін, агропідприємець зі Сновська, голова ГО «ДОБРО ТУТ».

«Це єдина база, де ми плануємо об’єднати всіх бажаючих задля взаємодопомоги. Яка, до речі, може бути будь-якою: матеріальною, психологічно, грантовою, фондовою тощо. Ми намагалися зробити платформу простою у використанні та дієвою», – наголосив Олександр Якубін.

На презентації платформи побував і Іван Ващенко, заступник голови ОДА.

«Це круто, коли ми можемо легко і доступно скомунікувати та об’єднатися задля спільної мети. Ця платформа допоможе якісно разом реалізовувати важливі проєкти та допомагати тим, хто цього потребує», – наголосив він.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації