back

22-10-2013 14:12

ДОВІДКА
про Чернігівське учбово-виробниче підприємство Українського товариства глухих

Директор Чернігівського УВП УТОГ – Зубрицька Людмила Петрівна.

Голова Центрального правління УТОГ – Максименко Юрій Петрович (нечуючий).

Чернігівське учбово-виробниче підприємство Українського товариства глухих створене згідно з постановою Президії Центрального правління УТОГ у 1946 році. Підприємство є колективним підприємством, створеним на власності об’єднання громадян з Всеукраїнським статусом – Українського товариства глухих.

Мета створення підприємства – навчання інвалідів зі слуху доступних для них професій, раціональне їх працевлаштування, здійснення заходів по соціальній реабілітації, а також створення матеріальної бази для вирішення Товариством своїх статутних завдань.

Основним видом діяльності підприємства є виробництво та реалізація швейних виробів. Асортимент складає до 200 найменувань продукції (побутовий одяг, 15 моделей медичного одягу, 10 моделей спеціальних робочих костюмів сучасного дизайну, куртки утеплені і т.д.) Одночасно проводиться індивідуальне професійне навчання випускників спецшкіл – інтернатів для глухих та слабочуючих дітей області професії швачки.

Головна мета діяльності підприємства – соціально-трудова реабілітація людей з вадами слуху та інтеграція їх у суспільство шляхом збереження існуючих та створення нових робочих місць для людей з обмеженими фізичними можливостями, виробництво швейної продукції. Для досягнення даної мети підприємство всебічно розвиває матеріально-технічну базу, підтримує її в належному стані, збільшує обсяги виробництва продукції та прибутковість підприємства в цілому.

Інформація про асортимент та вартість продукції, що виробляється підприємством, додається.

ПРАЙС-ЛИСТ


*****


ДОВІДКА
про Чернігівське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих

Директор Чернігівського УВП УТОС - Савченко Володимир Костянтинович.

Голова Центрального правління УТОС – Більчич Владислав Миколайович.

Чернігівське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих створене згідно з постановою Президії Центрального правління УТОС у 1944 році. Підприємство є колективним підприємством, створеним на власності об’єднання громадян з Всеукраїнським статусом – Українського товариства сліпих.

Мета створення підприємства – працевлаштування інвалідів по зору І та ІІ групи з врахуванням охорони залишкового зору, навчання інвалідів по зору всім посильним для них професіям та технологічним операціям, здійснення заходів по соціальній реабілітації, а також створення матеріальної бази для вирішення Товариством своїх статутних завдань.

Основним видом діяльності підприємства є виробництво електротехнічних машин, устаткування, апаратів і виробів виробничого призначення, виробництво інших металевих виробів, флексодрук.

Головна мета діяльності підприємства – соціально-трудова реабілітація людей з вадами зору та інтеграція їх у суспільство шляхом збереження існуючих та створення нових робочих місць для людей з обмеженими фізичними можливостями, виробництво електророзподільної та контрольної апаратури, поліграфічна діяльність. Для досягнення даної мети підприємство намагається розвивати матеріально-технічну базу.

Інформація про асортимент продукції, що виробляється підприємством, додається.

ПРАЙС-ЛИСТ


*****


ДОВІДКА
про Ніжинське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих

Директор Ніжинського УВП УТОС – Коваленко Віктор Григорович.

Голова Центрального правління УТОС – Більчич Владислав Миколайович.

Ніжинське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих створене 15 липня 1935 року на основі колективної власності громадської організації центральним правлінням Українського товариства сліпих за № 13-8.

Мета створення підприємства – навчання інвалідів з вадами зору доступних для них професій, раціональне їх працевлаштування, здійснення заходів по соціальній реабілітації, а також створення матеріальної бази для вирішення Підприємством своїх статутних завдань.

Основним видом діяльності підприємства є виробництво та реалізація товарів народного споживання, будівельних матеріалів, електророзподільної та контрольної апаратури, переробка пластмаси та полімерних матеріалів.

Головна мета діяльності підприємства – соціально-трудова реабілітація людей з вадами зору та інтеграція їх у суспільство шляхом збереження існуючих та створення нових робочих місць для людей з обмеженими фізичними можливостями, виробництво електророзподільної продукції.

Інформація про асортимент продукції, що виробляється підприємством, додається.

ПРАЙС-ЛИСТ


*****


ДОВІДКА
про Підприємство „Центр соціально-трудової та професійної
реабілітації інвалідів „Чернігівської громадської організації сімей,
в яких виховуються діти інваліди дитинства „Гіпократ”

Директор Підприємства - Поклад Василь Дмитрович.

Засновником та власником Центру є Чернігівська громадська організація сімей, в яких виховуються діти - інваліди дитинства „Гіпократ”. Центр створений на підставі рішення загальних зборів членів організації Засновника (протокол №10 від 30.12.2001 року).

Мета створення підприємства – є створення нових робочих місць для інвалідів, здійснення їх трудової, соціальної, правової, медичної та інших видів реабілітації, а також сприяння повному задоволенню потреб населення і народного господарства в продукції, товарах та послугах, шляхом здійснення усіх видів виробничо-господарської, комерційної та іншої підприємницької діяльності та отримання на підставі цього прибутку в інтересах Засновника та членів трудового колективу.

Основним видом діяльності підприємства є виробництво продукції виробничо-технічного призначення; надання послуг фізичним і юридичним особам з пошиття та ремонту одягу та взуття, інших виробів з тканин, натуральної шкіри, хутра та інше; здійснення оптової та роздрібної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами.

Головна мета діяльності Підприємства - здійснення професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації інвалідів; професійне навчання інвалідів з подальшою їх зайнятістю на виробництві; сприяння ефективному працевлаштуванню інвалідів у відповідності до професій, кваліфікації; створення нових робочих місць для працевлаштування інвалідів.

Для досягнення даної мети підприємство намагається розвивати матеріально-технічну базу.

Інформація про асортимент та вартість продукції, що виробляється підприємством, додається.

ПРАЙС-ЛИСТ


*****


Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода