back

Олександр Мисник: Зі святом, арміє незламних та нескорених!

06-12-2018 12:30

Сьогодні професійне свято відзначають військовослужбовці Збройних Сил України, яким українці довірили свій захист та безпеку.

У цей день вітання та подарунки від голови облдержадміністрації Олександра Мисника приймав 8-й навчальний центр Державної спеціальної служби транспорту України.

— Українське військо — армія незламних та нескорених. Армія патріотів, які вже котрий рік в умовах військової агресії демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога, — наголосив Олександр Мисник. — Переконаний, що ви й надалі будете вдосконалювати свій бойовий та професійний вишкіл і на гідному рівні підтримувати обороноздатність країни, її високий міжнародний авторитет. Слава Україні! Слава її Збройним Силам!

Голова ОДА побажав військовим добробуту та звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

— Дякую вашим родинам, які щодня складають молитви в ім’я миру. Від душі бажаю, аби в дім заходили лише з радісними новинами. Низько вклоняюся тим, хто змушений був понести гірку втрату, — зазначив Олександр Мисник.

Принагідно голова ОДА поспілкувався з молодим поповненням 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту, яке складатиме присягу на вірність народу України 15 грудня.

— Бажаю вам легкої служби та справжньої чоловічої дружби. Впевнений, час, проведений у війську, ви з гордістю та теплом в душі згадуватимете все життя, — акцентував Олександр Мисник.

По завершенню урочистостей керівництво військової частини ознайомило голову ОДА з матеріально-технічним забезпеченням. Гордістю центру є сучасна навчальна база для підготовки водолазів, а бойовий дух винуватців свята підтримує власний оркестр.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода