back

Створено робочу групу з підготовки та видання книги «Неопалима купина»

11-01-2011 | 12:52

11 січня 2011 року заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів засідання редакційної колегії з підготовки науково- популярного видання про духовну спадщину Чернігово-Сіверського краю. «Неопалима купина», а саме таку назву пропонують науковці, стане першим спільним проектом сучасних дослідників-істориків, представників громадськості та органів влади. Мета проекту – показати велич та унікальність Чернігово-Сіверщини.

Редакційна колегія ставить перед собою завдання донести читачеві і правду історії, і роль особистостей, життя і діяльність яких пов’язані саме з Чернігівською землею, з утвердженням християнських цінностей у різні часи та за різних обставин.

Відкриваючи засідання, Віктор Тканко звернув увагу присутніх на необхідність популяризації історичних пам’яток та постатей і святих Чернігівщини.

Редакційна колегія розглянула концепцію всього презентаційного проекту, сформувала робочу групу, до якої увійшли історики, науковці, архівісти та представники органів влади. Всі пропозиції та зауваження, які були висловлені під час дискусії, враховуватимуться при підготовці засідань робочої групи.








Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації