back

«Згуртувати небайдужих до чужого горя»

14-02-2015 | 11:13

Чернігівська обласна організація Червоного хреста з 26 лютого по 26 березня 2015 року проводить в області місячник по боротьбі з туберкульозом під гаслом «Згуртувати небайдужих до чужого горя».

Мета заходу — активна участь у протидії захворюванню на туберкульоз шляхом поліпшення умов життя, надання адресної матеріальної і натуральної допомоги хворим, формування у суспільстві толерантного ставлення до осіб, хворих на туберкульоз та підвищення рівня поінформованості населення області з питань запобігання захворюванню.

Під час місячника червонохрестівці, волонтери збиратимуть кошти, одяг, взуття, засоби гігієни, постільну білизну, продукти харчування та медикаменти для надання адресної допомоги хворим на туберкульоз та громадянам з групи ризику, особливо з числа людей, які переміщуються з зони проведення АТО.

Окрім того, спільно з протитуберкульозними закладами, зацікавленими громадськими організаціями будуть організовані зустрічі, круглі столи, тематичні лекції, бесіди тощо.

Чернігівська обласна організація Червоного хреста звертається до всіх небайдужих громадян з проханням — підтримати ініціативу проведення місячника по боротьбі з туберкульозом та взяти активну участь у його заходах.


За інформацією
Чернігівської обласної
організації Червоного хреста