30-05-2018 09:24

Обласний конкурс журналістських робіт із тематики реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

З 1 червня 2019 року стартував обласний конкурс журналістських робіт із тематики реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

До участі в Конкурсі запрошуються творчі працівники медійної сфери Чернігівщини, у тому числі штатні і позаштатні працівники засобів масової інформації, а також особи, які займаються незалежною творчою діяльністю, працівники інформаційних підрозділів та прес-служб органів місцевого самоврядування та виконавчої влади області.

Матеріали приймаються до 30 вересня 2019 року.

Переможці отримають Премію, положення про яку затверджено рішенням 12 сесії обласної ради.

Конкурс проводиться із урахуванням концептуальних засад та методології Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Медійники області змагатимуться в чотирьох жанрових номінаціях:

  • онлайн-публікація;
  • публікація в друкованих ЗМІ;
  • радіоматеріал;
  • відеоматеріал, телепрограма, відеосюжет.

Отримати детальнішу інформацію, ознайомитися з умовами Конкурсу та інструкція, як заповнити заявку, можна за посиланням.

Довідкова інформація: Ванжула Ольга, начальник відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради [email protected], Подорван Андрій, начальник прес-служби Чернігівської міської ради, [email protected]

 

ГО Активне Суспільство України