15.04.2024

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення релігійної громади Української Православної Церкви Київського Патріархату с. Озерне, Козелецького р-ну Чернігівської обл. про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.

 

12.04.2024

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення релігійної громади Свято-Воздвиженської парафії с. Виповзів, Козелецького р-ну, Чернігівської єпархії про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.

 

12.04.2024

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення релігійної громади Української Православної Церкви с. КОСАЧІВКА Козелецького району Чернігівської області /Івано-Богословська парафія/ про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.

 

12.04.2024

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення релігійної громади Свято-Арханг. Гаврилівської парафії селища Десна, Козелецького р-ну Чернігівської єпархії про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.

 

12.04.2024

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення релігійної громади Української Православної Церкви Київського Патріархату с. Короп’є Козелецького р-ну Свято-Троїцької парафії про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.

 

08.04.2024

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення релігійної громади Вибельської Свято-Троїцької парафії Чернігівської єпархії про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.

 

02.04.2024

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення релігійної громади Української Православної Церкви Свято-Хресто-Воздвиженської парафії с. Хотинівка Носівського р-ну Чернігівської області про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.

 

11.01.2024

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ ПАРАФІЇ СВ. ПРП. МЕРКУРІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОГО, ІГУМЕНА БРИГИНСЬКОГО ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ СМТ ВАРВА ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.
 

06.11.2023

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення релігійної громади Української Православної Церкви Свято-Покровської парафії с. Козари, Носівського району Чернігівської області про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення  про перехід до Православної Церкви України.

 

31.10.2023

До Чернігівської обласної військової адміністрації надійшло повідомлення Релігійної громади Української Православної Церкви Чернігівської єпархії Свято-Пантелеймонівської парафії с. Ладинка Чернігівського району Чернігівської області про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви України.

 

05.07.2023

До Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації через Чернігівську обласну військову адміністрацію надійшло повідомлення релігійної  громади Мньовської Петро-Павлівської парафії Чернігівської єпархії про зміну підлеглості у канонічних та організаційних питаннях та яка прийняла рішення про перехід до Православної Церкви  України.

ГО Активне Суспільство України