12-09-2022 11:27

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДЖІЕНДЕМ-СЕРВІС» заявляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел промислового майданчику АГЗП, розташованого за адресою: Чернігівська область, м. Чернігів, вул. Незалежності, 39.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря відбуваються при прийманні та зберіганні палива в ємності та їх відпуску споживачам через паливороздавальні колонки.

При роботі виробничого устаткування в атмосферне повітря від стаціонарних джерел об’єктів надходять: пропан, бутан. Загальні обсяги викидів становлять 0,344 т/рік.

ПП «ДЖІЕНДЕМ-СЕРВІС» зобов’язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі прилеглої житлової забудови, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел ПП «ДЖІЕНДЕМ-СЕРВІС» звертатися за адресою: Чернігівська область, м. Чернігів, вул. Незалежності, 39.

Із зауваженнями або запереченнями щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел промислових майданчиків ПП «ДЖІЕНДЕМ-СЕРВІС» звертатися протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.

Адміністрація ПП «ДЖІЕНДЕМ-СЕРВІС»

ГО Активне Суспільство України