25-04-2024 09:56

                                                           

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації «Про внесення змін до обласної Програми розвитку малого і cереднього підприємництва на 2021 – 2027 роки»

     Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації «Про внесення змін до обласної Програми розвитку малого і cереднього підприємництва на 2021 – 2027 роки», згідно з яким пропонується внести зміни до пункту 5 додатку 5 до обласної Програми, замінивши цифри «20,0» цифрами «50,0». Таким чином, збільшується максимальний розмір фінансової підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва на безповоротній основі для часткового відшкодування витрат на визначення шкоди та обсягу збитків, завданих внаслідок знищення та пошкодження їх майна у зв’язку із збройною агресією російської федерації, а також упущеної вигоди від неможливості чи перешкод у провадженні господарської діяльності, до 50,0 тис. грн, що дозволить підтримати бізнес в умовах воєнного часу на регіональному рівні.

     Проєкт розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації підготовлено відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня
2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану».

     На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проєкт розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 25 квітня до 09 травня 2024 року.

     Зауваження та пропозиції до проєкту розпорядження прийматимуться Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації до 09 травня 2024 року (включно) в письмовому вигляді за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, к. 33; тел. 675-739 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

     Контактна особа: Товстоліс Світлана Володимирівна, заступник начальника управління – начальник відділу забезпечення розвитку підприємництва Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації, тел. 675-739 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

     Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної військової адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження

                                           Департамент економічного розвитку облдержадміністрації

ГО Активне Суспільство України