back

Чернігів. Відбулося навчання щодо використання інструментів державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства

26-09-2013 | 10:30

25 вересня 2013 року з метою удосконалення роботи з проведення консультацій з громадськістю, що реалізуються на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та Указу Президента України від 24 березня 2012 року № 212 «Про Стратегію державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства та першочергові заходи щодо її реалізації» у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся тематичний короткотерміновий семінар для заступників керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, відповідальних за організацію консультацій з громадськістю, та для спеціалістів, що безпосередньо організовують консультації.

Під час навчання було розглянуто питання щодо порядку та форм проведення консультацій з громадськістю, наведено зразки оголошення та звіту. Окремо організатори семінару зупинились на питанні підготовки місячного плану та щоквартального звіту з проведених консультацій. Також в ході навчання було висвітлено порядок проведення оцінки результатів діяльності органів виконавчої влади, їх структурних підрозділів за напрямом «робота з громадськістю».


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації