back

Городнянський район. У городнянських лісівників новий директор

02-10-2013 | 08:17

1-го жовтня начальник Чернігівського ОУЛМГ Валерій Лозицький представив городнянським лісівникам нового директора.

Керівники структурних підрозділів зібралися в актовій залі контори підприємства.

Валерій Григорович тепло подякував за багаторічну плідну роботу в лісовій галузі Василю Тимку, який майже двадцять п’ять років керував Городнянським держлісгоспом.

Після завершення навчання в Українській сільгоспакадемії Василь Феодосійович повернувся в рідні краї. Починав він свою лісову біографію в Чудівському лісництві Добрянського держлісгоспу помічником лісничого. А через п’ять років молодий спеціаліст вже працював лісничим Олешнянського лісництва.

Люблячи сіверські ліси, Василь Тимко вірно служив їм. І добрянські лісівники, і городнянські (він був їх очільником з 1989 року) відгукуються про нього як про високопрофесійного фахівця, доброзичливу й чуйну людину.

Василь Феодосійович вивів Городнянський держлісгосп на передові рубежі. Економічно міцне господарство протягом цих років було лідером у лісовій галузі регіону.

Василя Тимка нагороджено нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України» (2002 р.), а у 2004-ому році він став Заслуженим лісівником України.

Василь Феодосійович неодноразово обирався депутатом Городнянської районної та Чернігівської обласної рад.

Зворушений Василь Тимко, тримаючи в руках букет червоних троянд, говорив щирі вдячні слова своїм колегам і зичив їм та новому директорові Сергію Аніщенку виробничих і життєвих успіхів.

Тридцятидев’ятирічний Сергій Аніщенко, випускник столичного Національного аграрного університету, родом з села Нові Боровичі Щорського району, що межує з Городнянським районом. За фахом він інженер лісового господарства, з родини лісівника.

У Ново-Боровицькому лісництві Сергій Аніщенко заповнив свої перші трудові рядки помічником лісничого, а згодом і очолив це лісництво. До призначення на посаду директора Городнянського держлісгоспу Сергій Михайлович працював головним лісничим ДП «Корюківське лісове господарство».

Слід додати, що у 2004 році він закінчив Національну академію державного управління при Президентові України.

Валерій Лозицький вручив Сергію Аніщенку букет червонив троянд і побажав, щоб він продовжував добрі традиції підприємства-лідера.

У цьому заході взяв участь голова Городнянської РДА Микола Силенко. Він дякував Василеві Тимку за сумлінну й нелегку роботу, адже місцевий держлісгосп вважається одним з кращих підприємств району. І новому директору — «Так тримати!»


Микола Тищенко,
Чернігівське ОУЛМГ