back

Представлено голову Чернігівської районної державної адміністрації

16-06-2010 | 14:27

Згідно з розпорядженням Президента України № 942/2010-рп від 15 червня 2010 року, головою Чернігівської районної державної адміністрації призначено Кудрика Миколу Васильовича.

Сьогодні новопризначеного керівника представив активу району голова облдержадміністрації Володимир Хоменко.

Він наголосив, що ті завдання, які стоять перед районом, можна виконати лише спільними зусиллями, не вибудовуючи барикад для політичного протистояння. Лише за умови скоординованої, системної, злагодженої роботи керівництва району, депутатського корпусу, сільських громад та всього активу Чернігівського району можливо виконати першочергове завдання - повернути довіру людей до влади.

«Завдання ці складні, але їх мета – покращення життя людей. Що робити – чітко визначено у Посланні Президента до українського народу та у Програмі економічних реформ на 2010-2014 роки. У центрі уваги і турботи влади повинна бути людина з її проблемами – у місті і у глибинці. Люди повинні знати, що прийшовши зі своєю проблемою чи до сільського голови, чи до правоохоронних органів, чи до інших представників влади, вони отримають розуміння і допомогу», - підкреслив керівник області.

Основне завдання – реформування економіки та сільського господарства, створення умов для тих, хто може і хоче працювати, залучення інвестицій. Серйозної уваги потребує соціальна сфера – у першу чергу це медицина, освітня галузь, допомога незахищеним верствам населення.

«Резерви і можливості району не використовуються на повну потужність, а отже кожен з вас повинен знайти у загальній справі свою частину роботи і докласти максимум зусиль для реалізації поставлених завдань. Район повинен показувати рівень організації, ефективності та результативності роботи», - зазначив голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації